Meer informatie over onze vacatures:
Maak uw keuze...   Heudra Metaalbewerking B.V.:   CNC Draaier
Heudra Metaalbewerking is een High-Tech verspanings-bedrijf met een totaalpakket aan verspaningsmogelijkheden. Door optimalisering en uitbreiding van ons machinepark met een tweetal geavanceerde nieuwe machines. Zijn we per direct opzoek naar::

CNC Draaier

Profiel:

Wij zoeken een “spin in het web” met een technische opleiding, die zelfstandig en nauwgezet kan werken en snel kan schakelen. De CNC-Draaier vervaardigt (onderdelen van)producten van ferro- of non-ferromaterialen, door middel van verspanende bewerkingen die met CNC-draaibanken worden uitgevoerd. Een pragmatisch programmeur die een analyserend vermogen bezit om de wensen van de klant om te zetten in een concrete programmering. Waarbij je een goed denkniveau combineert met een gezonde werklust. Voor deze gevarieerde en dynamische functie is het jouw taak als teamplayer het productieproces van begin tot eind zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Ook schoolverlaters dagen we uit om te solliciteren voor een interne opleiding tot CNC programmeur.
Functievereisten:
• Je beschikt over ruime computerervaring..
• Je beschikt over gezonde dosis werklust.
• Je hebt geen 8-5 mentaliteit.
• Je bent flexibel en werkt graag aan een gezond team.
• Je werkt nauwkeurig en doortastend.
Ben je enthousiast geworden, en durf jij de uitdaging aan?, stuur of mail dan vandaag nog uw sollicitatiebrief met c.v. naar:

Heudra Metaalbewerking B.V.
t.a.v.: Dhr. Hendrik-Jan Mauritz
Industrieweg 6
4051 BW, OCHTEN
E-mail: info@heudra.com
Tel: 0488-480825
Maak uw keuze...   Ga terug naar vacature overzicht...

Wilt u alvast meer weten over ons? Bezoek de websites van: Heudra Metaalbewerking B.V., Heudra Machinebouw B.V., Heudra Aanhangwagens B.V. en Heudra Verhuur B.V.