Meer informatie over onze vacatures:
Maak uw keuze...   Heudra Aanhangwagens:   Enthousiaste junior monteur aanhangwagens
Kom jij de kar meetrekken?
Heudra Aanhangwagens heeft een ruim assortiment aanhangwagens uitgestald voor verhuur en verkoop op ons showterrein. Daarnaast richten we ons onder andere op speciaalbouw van machinetransporters en gesloten aanhangwagens. Ook voor onderhoud en reparatie van rollend materiaal draaien wij onze hand niet om. Dit doen we dagelijks met een enthousiaste team van gezellige en gedreven collega’s.

Wat ga je doen?
Als junior monteur help je onze werkplaats- en verkoopteam om de aanhangwagens en onderdelen op de juiste tijd gereed te hebben staan voor aflevering. Ook help je mee in de logistiek van aanvoer, lossen en aflevering. Je kunt groeien tot allround monteur zodat je ook zelfstandig accessoires kunt monteren en reparaties kunt uitvoeren.

Wie ben jij?
Of je nu een schoolverlater bent die houdt van een uitdaging of je wilt gaan werken/leren, dan is het zeker mogelijk om te reageren op deze vacature. Het is belangrijk dat je interesse hebt in techniek en dat je het leuk vindt om te sleutelen.

Wat bieden wij jou?
Naast een salaris en secundaire voorwaarden volgens de CAO metaal, bieden we je een zelfstandige functie met mooie groeimogelijkheden en genoeg afwisseling.

Ben je enthousiast geworden en herken jij je in dit profiel?
Solliciteer dan nu via svb@heudramachinebouw.com of neem telefonisch contact op met Simon van Beem sr. via 0488-483518.

Heudra Machinebouw en Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
Tel: 0488 48 35 18

Maak uw keuze...   Ga terug naar vacature overzicht...

Wilt u alvast meer weten over ons? Bezoek de websites van: Heudra Metaalbewerking B.V., Heudra Machinebouw B.V., Heudra Aanhangwagens B.V. en Heudra Verhuur B.V.