Meer informatie over onze vacatures:
Maak uw keuze...   Heudra Aanhangwagens:   Commercieel medewerker binnendienst mbo/hbo
Hou je van afwisseling en heb je een commerciŽle insteek ? Wil jij werken in een leuk team? Kom dan werken bij Heudra Aanhangwagens!

Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving:
Als commercieel medewerker vul je de sleutelrol in tussen aanvragen van klanten en de verkoop, eigen productie en leveranciers. Je versterk ons verkoopteam, verwerkt de orders, je ondersteunt in de planning, je hebt contacten met leveranciers en springt bij in de verkoop van aanhangwagens en onderdelen. Daarnaast hou je het totaal overzicht over de correcte voortgang van de orders. Je werkt samen met collega`s van de verkoop, marketing, inkoop en service.

Wat vragen wij:
- Je bent communicatief vaardig
- Je bent commercieel ingesteld
- Je bent creatief
- Je bent geÔnteresseerd in techniek
- Je bent jong en leergierig
- Je hebt (binnenkort) een passende afgeronde MBO Ė HBO opleiding

Wij bieden:
Een fulltime baan met een passend salaris en secundaire voorwaarden CAO metaal, een zelfstandige functie met groeimogelijkheden en een gezonde teamgeest.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heudra Aanhangwagens heeft een groot assortiment aanhangwagens op voorraad. Voor bedrijf en particulier. Naast de handel in aanhangwagens bied Heudra Aanhangwagens samen met Heudra Machinebouw vooral een totaal pakket. Maatwerk aanpassingen en speciaal bouw, onderhoud en reparatie van aanhangwagens en ander rollend materieel. Heudra Machinebouw ontwerpt en bouwt maatwerk machines en producten en biedt innovatieve oplossingen voor haar klanten. Het klantenidee of probleem is onze uitdaging!

Woon jij in de directe omgeving en heb je interesse?
Stuur dan nu jouw motivatie en CV per mail naar svb@heudramachinebouw.com of neem even contact op met Simon van Beem sr. Tel.0488-483518.

Heudra Aanhangwagens en Machinebouw, Panhuizerweg 7, Kesteren.
Maak uw keuze...   Ga terug naar vacature overzicht...

Wilt u alvast meer weten over ons? Bezoek de websites van: Heudra Metaalbewerking B.V., Heudra Machinebouw B.V., Heudra Aanhangwagens B.V. en Heudra Verhuur B.V.